torsdag 20. desember 2012

Papir, papir, papir...

Det har blitt mye papirbretting i det siste, og det er vel stort sett det jeg har laget av julepynt i år. Mye er laget, men lite er hengt opp. I helgen må vi få på plass juletre og satser på at jeg også får hengt opp noen av papirstjernene.

Denne stjernen laget jeg før jeg hadde bestemt meg for om jeg skulle la det bli rød jul nede på kjøkkenet. I fjor hadde vi ingenting rødt, men jeg synes det hører med til julen så fant ut at jeg måtte gi det en sjans i år.
 
Jeg måtte prøve meg på en Bascetta stjerne da Kjersti`s lykke la ut link til youtube med oppskrift. Den var lettere å lage enn jeg trodde, men det tar selvfølgelig lang tid. Klarer ikke å bestemme meg for om jeg synes den er fin og jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke den til. Tror den hadde vært finere i en mindre størrelse, men da blir den nok veldig vanskelig å lage.
 
 
 
Lyslenken er i fra House Doctor og den kjøpte jeg da jeg var innom Ølen møbel i går. Pedrera lampen min sluttet å lyse i høst og jeg har ikke hatt sjans til å levere den inn før nå. Synes det er tomt i stuen uten den så satser på at jeg snart får den tilbake.
 
For noen uker siden kom jeg over bloggen Mini eco via Pinterest. I dag har jeg fått printet ut noen av malene så nå gleder jeg meg til å begynne. Har vært på jakt etter en blokk med litt tykke fargede ark, men jeg har bare funnet tynne. Endte derfor opp med en pakke rosa ark så da blir det rosa pynt på treet i år. I fjor jul hadde vi to trær. I år tar vugge og vippestol opp plassen på kjøkkenet så da blir det bare tre i stuen oppe.
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Så fine stjerner du har brettet. Jeg har gjort en del mislykkede forsøk, og har nå gitt opp alt som heter papirbretting i år... God Jul :)

    SvarSlett
  2. Takk for det! Kjenner jeg begynner å bli stiv i nakken av all brettingen nå.. Har noen igjen før jeg kan gi meg.
    God jul til deg også!

    SvarSlett