mandag 17. desember 2012

Innpakning

I dag har jeg endelig begynt å pakke inn julegavene. I fjor laget jeg figurer i fimo som jeg hang på juletreet og i år har jeg laget  nye som jeg har hengt på pakkene.




















Noen av fimo figurene har slett overflate mens andre har mønster. For å få mønster har jeg lagt en hekleduk mellom fimoen og kjevlen.




















Jeg er veldig glad i hobby- og interiørbøker, og den nyeste boka mi er Pauls Jul av Paul Løwe. Her er det mange fine tips til innpakning, julepynt og bakeoppskrifter.
Det er i fra denne boka jeg har hentet oppskriften på sløyfa som jeg har festet på den ene pakken. Den er satt sammen av remser som jeg har klippet ut i fra et blad.






4 kommentarer:

  1. Så flott du har pakket inn gavene!
    Den boka gikk jeg forbi i dag, vurderte sterkt om jeg skulle ha den....
    Vurderer enda for å si det sånn.... :-)
    Ha en flott kveld!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei!
      Jeg har ikke fått laget så mye i fra boka enda, men jeg synes det er så mange fine bilder så jeg liker å bare bla i den. Mange av oppskriftene er fine å gi i gaver.

      Slett
  2. Hei :)
    Kjekt med nye bloggere, å veldig fin blogg du har!
    Heldige e dei så får så fine innpakte julepresanger :) Tror jeg får huske det til neste jul :) Har nettopp funnet gleden i å lage ting med fimo leire, å mulighetene er mange!
    Klem fra Renate :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det!
      I mine yngre dager laget vi mye i cernit og det minner veldig om Fimo. Synes det er enkelt og gøy å lage ting på den måten:-)

      Slett